JUNIORSKÉ SOUSTŘEDĚNÍ V TURECKU PROBĚHLO ÚSPĚŠNĚ  (autor  , zveřejněno 26.04.2021)

Hráči Prague beach teamu byli poprvé na zahraničním soustředění mimo obvyklou italskou destinaci - Silvi Marina. Pro tréninkové potřeby jsme využili tureckou Alányi. Ta se hráčům odvděčila parádními tréninkovými podmínkami, skvělým počasím co do teplot a slunce a také občasným větrem, který je nedílnou součástí naší oblíbené hry.  Největším komfortem byla ovšem prakticky nulová vzdálenost mezi hotelem a kurty a taky samozřejmě all inklusive. Na toto bezstarostné stravování z Itálie opravdu nejsme zvyklí. 

Tréninkového kempu se účastnili hráči našich dvou chlapeckých juniortýmů, a to kategorií U20 a 22. Pro některé to byla příležitost konečně se zapojit do tréninkového procesu, pro jiné přechod prakticky ze snowvolejbalu k becahvolejbalu, díky vládním omezením spojených s COVIDem i díky zimnímu počasí, které v ČR panovalo. Ostatní hráči, kteří mají za sebou už jedno či dvě reprezentační soustředění na Tenerife, zdokonalovali individuální herní dovednosti a jejich využití ve hře.

Šest tréninkových dní uteklo jako voda a nás už čeká návrat domů, takže už netrpělivě očekáme start turnajové sezóny a taky první mládežnický vrchol, kterým je nominační turnaj o ME U22.