Aktuální informace k provozu klubu - DĚTI a JUNIOŘI  (autor  , zveřejněno 19.04.2020)

Vzhledem k uvolnění vládních pravidel pro sportování v rámci nouzového stavu spouštíme od pondělí 20.4. v omezeném režimu provoz našeho klubu, nicméně z důvodu vysokého počtu nejmladších členů nejsme schopni spustit všechny dětské tréninky ve standardním rozsahu.

 
  • Členství
Členství v klubu, které máte zaplacené a nyní jej není možné čerpat, vám bude za dobu netrénování převedeno automaticky a poměrně do další sezony 2020/2021, případně je možné se individuálně domluvit na jiném druhu kompenzace. Po dobu, kdy je členství pozdrženo, není možno čerpat členské výhody.
 
  • Tréninky
Rádi bychom umožnili trénování alespoň části nezletilých členů, přičemž rozhodujícím kritériem je výkonnost. Z tohoto důvodu jsou obnoveny tréninky všem juniortýmům za obdobných podmínek jako mají dospělí, tj. 2 tréninky týdně pro členy juniortýmů, avšak v časovém pásmu 8-17 hod. Pro domluvení konkrétních tréninků budete individuálně osloveni svými trenéry. Účast nezletilých členů na trénincích je podmíněna přinesením podepsaného souhlasu zákonného zástupce. Po domluvě s konkrétním trenérem je také možné trénovat individuálně, v ideálním počtu 4 hráčů na kurtu (složení hráčů na trénincích a jejich počet určuje trenér).
 
*Týká se skupin: U12 JUNI Lenka, U14 JUNI Jirka, U16 JUNI Lenka, U18 JUNI B Pepa, U18 JUNI A Kami, U22 JUNI Ondra. Účastí nezletilého člena na tréninku se automaticky obnovuje jeho členství.
 
  • Rezervace kurtů
- Na volné časy je nadále možná rezervace kurtu přes web www.plazovy-volejbal.cz/ pro všechny členy bez ohledu na věk. Rezervace pro nezletilé členy je však možná pouze za účasti zákonného zástupce.
 
 
 
Situaci samozřejmě nadále monitorujeme a o dalším vývoji vás budeme informovat. Děkujeme za pochopení a přízeň.